Uitslag

Voor de meeste testen zal, afhankelijk van de dag waarop het materiaal is aangeleverd (mits juist aangeleverd), de uitslag binnen 5 werkdagen elektronisch beschikbaar zijn.
Verzending van de uitslag zal plaatsvinden als ‘versleuteld” PDF bestand’ via e-mail of zorgmail. Omdat tussen verzending en ontvangst van het materiaal vaak een aantal dagen verstrijken kan bij voldoende aanbod in overleg een koerierservice worden aangeboden.

Bij de uitslag van de bepalingen vermelden wij de verkregen waarde(s). De interpretatie van deze waarde valt onder de verantwoordelijkheid van de behandelend clinicus. De interpretatie van de waarde door de betrokken pathologen en moleculair biologen wordt niet in de uitslag vermeld.
De betekenis van deze waarde voor de behandeling van de patiënt is aan voortdurende verandering onderhevig en indien gewenst kunnen de betrokken pathologen en moleculair biologen een advies over de interpretatie van de testresultaten verstrekken. Enige achtergrondinformatie vindt u op de website bij de betreffende testen.